Belgisch vaarbewijs


Goed voorbereid naar het examen vaarbewijs

Om je optimaal voor te bereiden op het examen van het Belgisch vaarbewijs of stuurbrevet, is het raadzaam om vooraf een degelijke opleiding te volgen.

Onze opleidingen worden op verschillende locaties in heel Vlaanderen georganiseerd. Je kan hierbij de keuze maken tussen dag- of avondonderwijs.

Cruisetops.be zorgt dat de lessen blijven doorgaan onder alle veilige omstandigheden en in zeer beperkte groep.
Dit laatste maakt dat er steeds voldoende tijd is om aan het einde van elk hoofdstuk examenoefeningen toe te passen, of vragen te beantwoorden.


Het Belgisch vaarbewijs voor iedereen, jong en oud,
met of zonder ervaring!


Belgisch vaarbewijs

Met of zonder ervaring, iedereen kan mee!

Het lessenpakket dat we aanbieden voor het examen Belgisch vaarbewijs is met de grootste zorg samengesteld in een zeer overzichtelijke presentatie en boek.

 Het cursusboek volgt de presentatie en is zodanig opgemaakt dat iemand zonder enige kennis of ervaring moeiteloos de cursus kan meevolgen.

Door onze erkenning door, en nauwe contacten met alle federaties in de watersport en de FOD Mobiliteit, zijn we steeds als eerste op de hoogte van alle wijzigingen in de wetgeving voor de pleziervaart.
Hierdoor kunnen we je een opleiding garanderen die volledig up-to-date is met de te kennen leerstof voor het examen Belgisch vaarbewijs.


Past je agenda niet met ons opleidingsschema?

Geen nood!
Cruisetops.be is marktleider in het geven van privélessen vanaf 6 personen. Beschik je over een voldoende grote ruimte of vergaderzaal, dan komen wij ter plaatse!

Cruisetops.be heeft al het materiaal om deze cursus zorgeloos en in alle veilige omstandigheden bij jouw te geven.


Anderen zochten ook naar:
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x