Testimonials


Onze klanten aan het woord:

Lees hier hoe zij ons hebben ervaren en wat hun indrukken zijn over onze aanpak.

star
star
star
star
star

Review door Tonny V Wát een ervaring ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Eerst en vooral, wil ik graag Nicole en Robert bedanken voor de top-begeleiding vóór, tijdens maar ook na de cursus. De steeds vriendelijke communicatie en enthousiasme hebben er zeker toe bijgedragen aan mijn mooie behaalde resultaten, zowel voor het BV als voor het AV. Ik ben echt super-blij met de mooie resultaten en kijk halsreikend uit naar mijn behaalde vaarbewijsjes. Ook van harte bedankt voor de superbegeleiding met alle aanvragen. En dan ‘onze’ Jo, de sympathieke topinstrucuteur voor de praktische proeven : 1000x dank, het was een keileuke, boeiende en onvergetelijke dag op het water met toffe mede-cursisten. Doe zo verder beste Toppers van CruiseTops ! En hopelijk tot snel…x

Tonny Verachtert

star
star
star
star
star

Leuke en leerrijke praktijkdag gehad dankzij Jo en de andere deelnemers. Ook vriendelijke en vlotte communicatie met Nicole en Robert. Een welgemeende dankjewel!

Cindy Heylen raadt Cruisetops - Maritiem Centrum aan.

star
star
star
star
star

Prachtige praktijkdag gehad te Willebroek/Puurs. alles prima uitgelegd . Onze examinator Jo Coenen heeft dit prima gedaan! Top !!

Jeroen Meuleman raadt Cruisetops - Maritiem Centrum aan.

star
star
star
star
star

Beveelt CruiseTops Maritiem Centrum aan - Super , leerlijk en deftige uitleg thx ervoor

Diego Deprez

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft alleen een beoordeling achtergelaten

Christel Noels

star
star
star
star
star

Na lange zoektocht en veel vergelijken hier terecht gekomen voor het examen motorboot. Het praktijkexamen succesvol afgelegd dankzij de zeer goede begeleiding en vele uitleg van de begeleider.

Sandrine van Dorselaer

star
star
star
star
star

Alleen maar vijf sterren voor deze organisatie! Van administratie tot docenten, door iedereen goed geholpen en veel geleerd.

Lucas de Jong

star
star
star
star
star

De praktijkopleiding was verrassend leerrijk én tegelijk een zeer leuke ervaring! We hebben enorm genoten van deze dag op het water en dat was grotendeels te danken aan de lesgever. Jo neemt voor iedereen de nodige tijd, ongeacht het niveau en dat verdient een pluim. Hij doet dit op een zeer professionele manier, maar zorgt tegelijk voor een ontspannen sfeer. Zelfs voor iemand met ervaring kan ik deze opleiding sterk aanraden

Mathieu De Raeve

star
star
star
star
star

Patricia De Brandt raadt Cruisetops - Maritiem Centrum aan. Top opleiding en TOP service

Patricia De Brandt

star
star
star
star
star

Praktijkopleiding stuurbrevet gevolgd bij deze organisatie en dit was een echte aanrader! Zeer professioneel (zowel bij de opleiding zelf als qua communicatie). Elke cursist kreeg de kans om de manouevers goed te oefenen en handige tips en feedback.

Sarah De Hondt

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Stijn Lissens

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Bart de Roeck

star
star
star
star
star

Praktijklessen gevolgd bij hen. Top instructeur die de tijd nam om alles duidelijk toe te lichten. Gaf ook enorm veel extra tips en info mee. Echt een aanrader!

Alan Aguilar

star
star
star
star
star

Praktijk varen - examen We waren met 3 aanwezig en hebben ervan genoten. We vonden het een gezellige leuke en leerrijke vaardag. Lesgever Jo was steeds bereid om uitleg te geven ook na de praktijkles. Handelingen zoals knopen werden gefilmd. De boot en het materiaal was in zeer goede staat, wat ook belangrijk is. Nu nog cursus en examen digitale marifoon en we zijn volledig inorde...

Ann Van den Eynde

star
star
star
star
star

Gewoon TOP, vriendelijke en professioneel leraars. Dikke proficiat aan iedereen van Cruisetops maritiem centrum

Manuel Lilliu

star
star
star
star
star

Nick Anthonissen - Cruisetops - Maritiem Centrum 23 u · Ik zou graag de mensen van Cruisetops willen bedanken voor hun fantastische service !! Ik heb de cursus samen gevolgd met een vriend van mij op 3 zaterdagen en dit was heel aangenaam. De uitleg van Robert is goed en duidelijk. Ook de praktijkdag met Jo was heel leuk en leerrijk. Zelfs na de cursus staan ze klaar om uitleg te geven indien je dit nodig hebt via whatsapp of mail. Ik had vandaag men 2 examens en voor allebei geslaagd . Bedankt Robert, Nicole en Jo. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Nick Anthonissen

star
star
star
star
star

Stijn Voeten raadt Cruisetops - Maritiem Centrum aan. 4 d · Super leuke dag gehad tijdens het praktijk motorboot voor mijn algemeen stuurbrevet. Ook was de uitleg tijdens de theorielessen erg goed. Zeker aan te raden

Stijn Voeten

star
star
star
star
star

Andy El Caminoreal Jailhouse aan Cruisetops - Maritiem Centrum Eergisteren de praktijkdag gedaan met het examen. Super leuke dag gehad. Heel veel geleerd onder het toezicht van Jo. Een zeer goeie instructeur die alles op een plezante, aangename en vooral veilige manier laat verlopen. Nu nog de theorie maar dat komt zeker goed met een top van een instructeur als Robert!

Andy D' Hondt

star
star
star
star
star

Heel goede ervaring met onze lesgever Kristof. Hij heeft alles goed uitgelegd, meerdere keren indien nodig en had voldoende geduld. Aangename ervaring. De boot zelf was ook in orde en in goede staat. Beetje geluk met het weer, de zon was van de partij en geen regen. Weliswaar een snijdende wind, maar dat kon de pret niet bederven.

Bianca Mortier

star
star
star
star
star

Alles is altijd gewoon top geregeld!

Jan Van Looy

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Dries Coppens

star
star
star
star
star

Het was een fantastische praktijk les met een zeer goede instructeur. Kristof heeft alles zeer goed uitgelegd op een fijne en zeer duidelijk manier. Het waren ook zeer toffe collega's toffe groep. Bedank Kristof maar. Groetjes Paul

Paul Bruyndonckx

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Rens Voeten

star
star
star
star
star

Zowel cursus als lesgever is zeer professioneel. Bovendien erg behulpzaam en met aandacht voor nazorg.

Karine Van Balen

star
star
star
star
star

Wij hebben enorm veel bijgeleerd tijdens de praktijktestdag. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was veel tijd voor oefeningen, tips en tricks! Ook voor en na de cursus staat Nicole steeds klaar met een antwoord op maat. Een echte aanrader voor wie van een vriendelijke en professionele service houdt!

Peter Van Eyndhoven

star
star
star
star
star

De praktijktest gisteren was een succes! Wat een organisatie! Alleen maar lof! Echt een heel toffe dag!

Jan van Looy

star
star
star
star
star

Fantastisch leerrijke dag op het water!

Jules Lagae

star
star
star
star
star

Reeds bij inschrijving voor SRC opleiding prima service ! De opleiding zelf was TOP … eerst theorie, namiddag praktijk in een kleine groep met toffe sfeer ! Een absolute aanrader

Erik Callebaut

star
star
star
star
star

Zeer aangename praktijksopleiding- en examen gehad. De lesboot was in uitstekende staat en de instructeur legde alles zorgvuldig uit. Elk manoeuvre werd indien nodig meermaals geoefend alvorens een test afgelegd werd. Naargelang het niveau van de cursist werd het aantal oefenkeren ook aangepast. Top ervaring!

Max Kauffmann

star
star
star
star
star

Zowel voor het theoretische als praktische aspect van het vaarbewijs, kan ik cruisetops alleen maar aanraden! Zeer persoonlijke begeleiding, zeer behulpzaam en een top nazorg! Geen grote klaslokalen en afratelen van leerstof, maar kleine groepen en duidelijk uitleggen wat, waar, hoe, waarom. Merci Robert! Als leek in het vaargebeuren heeft me dit enorm geholpen met resultaat dat ik van de eerste keer geslaagd was in zowel beperkt als algemeen. Onderschat deze examens niet mensen!! Ook de praktijk was een topdag, merci Christophe! Eindelijk varen en de kneepjes van het vak leren. We zijn nog steeds een "bleu'ke", maar met genoeg vertrouwen om te gaan varen. And last but not least, de nazorg. Je wordt in elke stap geholpen en nog snel ook! Merci Nicole! Vooral voor al mijn stomme vragen :-)

Andy Ruelle

star
star
star
star
star

Review door joris rennen Net zoals de opleiding voor het stuurbrevet, was deze cursus (marifoon) de nagel op de kop. Heel professioneel, kennis van zaken en heeeeel vriendelijk. En de locatie en beschikbaar materiaal zijn perfect. Er is maar één adres om uw opleidingen te doen en dat us Cruisetops Maritiem Centrum. Direct antwoord op al uw vragen. Geweldige organisatie.

Joris Rennen

star
star
star
star
star

Review door Jan van den Berge Gisteren een heerlijke dag gehad bij Cruisetops - maritiem centrum. Alle ins en outs van Marifonie geleerd voor het src-examen. ‘s Ochtends gestart met de theorie. Dit was allesbehalve saai, want de lessen van Robert zijn doorspekt met humoristische anekdotes en aangrijpende verhalen. ‘s Middags het praktijkgedeelte. Dit zit zo goed in elkaar dat ik totaal geen angst meer heb om met mijn marifoon aan de slag te gaan. We waren met een groep van 7, zodat iedereen ruim voldoende individuele aandacht kreeg. Ik wil de opleidingen van Cruisetops van harte bij iedereen aanbevelen, ook aan Nederlandse belangstellenden met nautische ambities. Nicole en Robert, hartelijk dank

Jan van den Berge

star
star
star
star
star

Vandaag hebben wij ons examen voor het stuurbrevet afgelegd met succes! Ik wou je nog bedanken voor de fijne zaterdagen en tot in april voor d praktijk!

Eric Rens en Stijn

star
star
star
star
star

Hallo Robert, Ik heb vandaag met succes mijn GMDSS-SRC examen afgelegd. Bedankt voor de goede uitleg en de simulator. Groetjes, Eli

Elias Marien

star
star
star
star
star

Dag Nicole, Nog bedankt trouwens voor uw snelle service i.v.m. de toegangscodes voor de simulatieoefeningen. Dat heeft zeker bijgedragen aan het positief resultaat van beide examens. Ook de lessen die zijn gegeven door meneer, horen bij de beste opleidingen die ik via het havenbedrijf al heb gevolgd! Met vriendelijke groeten en fijn weekend Nick Meulders port authority officer sr. OP/HSS Havenbedrijf Antwerpen/Antwerp Port Authority

Nick Meulders

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Gunther de Clippel

star
star
star
star
star

Top organisatie!

Joël de Klinghe

star
star
star
star
star

Robert, Goed nieuws...geslaagd voor beide examens gisteren. Heb intensief alles samengevat, geleerd en herhaald. Ook dank aan u...je lessen, oefeningen waren zeer interessant en duidelijk gegeven! Een must en meerwaarde om vol vertrouwen naar het examen te kunnen gaan.

Neal van Acoleyen

star
star
star
star
star

Fantastische begeleiding zowel tijdens de cursussen als bij alle administratie. Top organisatie! Ik maak zeker reclame voor jullie.

Cedric en Jolande

star
star
star
star
star

Samen met mijn vrouw in september het praktijkexamen gedaan. De lesgever was zeer geduldig en behulpzaam. In november hebben we de lessen gevolgd voor het examen bij Robert. Hij legt alles zeer goed uit met veel oefenen. Resultaat: Beide geslaagd en vandaag ons vaarbewijs ontvangen! Alles is hier vlot en correct verlopen, echt een aanrader!

Serge Vermeire

star
star
star
star
star

Veel geleerd tijdens de praktische vaarproef en ook veel fun!

Bram Vandenboom

star
star
star
star
star

De administratieve opvolging (inschrijving, voorbereiding, ...) de instructeur ter plaatse en het gebruikte materiaal waren top !!!!

Administratie De schoonmakerij

star
star
star
star
star

Goede Instructeur, geduldig, gestructureerd les blokken en vooral Christophe heeft het plezierig...

Yves Souvenir

star
star
star
star
star

Vaarbewijs behaald van de eerste keer dankzij jullie. Het varen en de lessen waren alle 2 gegeven op hoog niveau dankje wel.

Angelo

star
star
star
star
star

Weer een angst overwonnen! Met bang hart aan het praktijkexamen begonnen omdat ik nog geen ervaring had en pas mijn theorielessen in november kan volgen. Maar hey wat, ik ben geslaagd! Met dank aan de instructeur die me alles op een rustige manier heeft uitgelegd en me voldoende keren liet oefenen. Ik ben blij dat ik voor deze organisatie heb gekozen en kijk alvast uit naar het vervolg van mijn opleiding!

De Lathouwer Bas

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Maxime de Bruecker

star
star
star
star
star

Absolute topdag praktijk vaaropleiding gehad gisteren. Perfect georganiseerd, juiste vaardigheden geleerd en kunnen oefenen die zeer waardevol gaan zijn bij het varen. En alles in kleine aangename groep met klasse begeleiding (de 2 Kristoffen in ons geval

Stijn Hanssen raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan.

star
star
star
star
star

Hartelijk dank voor jullie uitmuntende service en heel goed geïnformeerde opleiding.

Zoë De Vliegher

star
star
star
star
star

Vandaag mijn vaarbewijs in de brievenbus ontvangen! Geslaagd van de eerste keer dankzij de vele tips die ik kreeg tijdens de lessen. De examenvragen die ik kon oefenen met de simulator waren zeer zeker een hulp! Ik kan deze mensen aanbevelen aan iedereen die een vaarbewijs wil hebben. Dankjewel Nicole en Rob, van een gelukkig man! Eindelijk varen :-D

Jens Dewinter

star
star
star
star
star

Beste Robert Ik ben zeer tevreden over de begeleiding tot het behalen van het stuurbrevet. Ik heb heel wat kennis opgedaan waarover ik in het geheel niets van wist. Dat is al leuk op zich. Ik kreeg in het begin telefonisch van Nicole een zeer goede uitleg. Ik zat immers met wat vragen en ik kreeg duidelijke antwoorden en het waren aangename telefoongesprekken. Verder merk je dat jij gewoon bent om les te geven. Op die manier pik je heel wat op vanuit de lessen. Ik hoop dat alles nu goed gaat verlopen wat de examens betreft. Ben eens benieuwd. Ik zal jullie wel op de hoogte houden.

Marc Potier

star
star
star
star
star

Super opleiding, met succes van de 1e keer geslaagd!

Tom Cooreman

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Tom Cappaert

star
star
star
star
star

We had three wonderful fun trips with Robert and Nicole at Cruisetops during our stay in La Napoule. One full day trip cruising down the coast to Saint Tropez and stopping in nearby coves for swimming and two half days, the first to see the fireworks from a wonderful ocean view and the other to visit and swim in the beautiful blue waters near the islands. Robert and Nicole were both fabulous hosts serving delicious food, cool wine and my favourite, champagne. I would highly recommend Cruisetops and thank Robert and Nicole for their excellent service. We will definitely being trying more trips next year. Thanks again Rosie and Shaun.

Rosie Pointer

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Rob van de Velde

star
star
star
star
star

top service en top kwaliteit, een team waar je op kan rekenen grts, VeraG

Vera G.

star
star
star
star
star

Aanrader! Alles wordt super uitgelegd, correcte organisatie!

Peter Luyten

star
star
star
star
star

Heel leuke, interessante en leerrijke opleiding gevolgd voor algm stuurbrevet. Ideale voorbereiding voor het examen. Heel duidelijke uitleg, goed onderbouwde opleiding wordt met passie en deskundigheid gegeven. Echt top! Zeker een aanrader! Bedankt.

Marieke Reypens raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan.

star
star
star
star
star

Mijn eerste les motorvaren was een super ervaring. Hele goede instructeur met veel geduld gehad! Veel bijgeleerd. Zeker een aanrader!

Annemie Masure

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Marc Gelaude

star
star
star
star
star

zeer goede en geduldige lesgever! Alles wordt duidelijk uitgelegd met veel oefenen.

Ben van der Auwera

star
star
star
star
star

Vandaag de praktijkcursus gevolgd en meer dan tevreden ! Was super ! Men neemt echt de tijd om alles te leren. Je mag alle manoeuvres meerdere keren zelf uitvoeren. Zeker een aanrader als je wil leren hoe veilig om te gaan met een boot. Zeer vriendelijke en hulpvaardige lesgever. Bedankt voor de leuke dag.

Peter Brughmans raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 01 mei 2021 ·

star
star
star
star
star

zaterdag 01 mei 2021 - De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Frank Verboven

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Anne de Wever

star
star
star
star
star

Top!

Lieven Hermans

star
star
star
star
star

Boeiende lesgever met heel veel kennis en geduld. Meteen geslaagd! Topdag op de motorboot gehad.

Daniel de Meulemeester

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Rachel Hanssens

star
star
star
star
star

‎Joeri Van den Acker‎ aan Cruisetops - Vaaropleiding & Charter 1d · We hebben met een groep van 6 hier een opleiding gevolgd. Geweldige lessen, zeer duidelijke uitleg, en vooral .... iedereen geslaagd! Als je hier een opleiding volgt ben je zeker van je slaagkansen op het examen, je wordt tot in de puntjes voorbereid. Thanks Nicole en Rob!

Joeri Van den Acker

star
star
star
star
star

Duidelijk, eerlijk, open en vriendelijk. I like it

Jo Coenen

star
star
star
star
star

Ondanks corona toch alle lessen veilig kunnen volgen en nog een examenplaatsje te pakken gekregen! Bedankt Robert voor het vele geduld wanneer ik het niet meteen begreep! Resultaat: GESLAAGD Ben ik blij? SUPERBLIJ ! :-)

Fabienne De Groote

star
star
star
star
star

Met plezier geef ik graag een dikke pluim aan deze organisatie! Alles wordt op een zeer snelle en correcte manier geregeld.

Maurice Pauwels

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Alex Deraes

star
star
star
star
star

Dag Nicole en Robert , Bedankt voor jullie ondersteuning en goed onderbouwde opleidingen om het algemeen stuurbrevet te kunnen halen . Ook de tips ter voorbereiding van het examen waren nuttig . Ik heb onlangs mijn ICC vaarbrevet ontvangen . Groeten en hopelijk tot snel !!

Wim Goetgeluk

star
star
star
star
star

Top service en advies, zonder deze input was ik nooit geslaagd! Dank u Nicole en Robert.

Rudy Benmeridja

star
star
star
star
star

Kort na de theorie lessen mijn examens afgelegd, En geslaagd op beperkt als algemeen! Kortom de ideale opleiding.

Cedric Cools

star
star
star
star
star

Met glans geslaagd dankzij de uitleg van Robert en de tips en mailtjes van Nicole!

Steffie De Ridder

star
star
star
star
star

Zeer goede instrocteur geslaagd van eerst keer. Zeer goede organisatie

Jaro Djucic

star
star
star
star
star

Duidelijke lessen met goede begeleiding van begin tot eind. Ze reageren snel en duidelijk als je met vragen zit

Wouter Hulpiau

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Quadrant Events

star
star
star
star
star

Zeer aangename lessen van een enthousiaste lesgever! Ook administratief was alles geregeld als een klok!

Steven Wouters

star
star
star
star
star

top school en een prima begeleiding .Direct antwoord op je vragen Een top team, bedankt

Ronny Warrens

star
star
star
star
star

Robert en Nicole geven een zeer duidelijke cursus, en ook achteraf staan ze steeds klaar bij vragen of opmerkingen.

Emile Callens

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Nemo Meganck

star
star
star
star
star

Zeer Tevreden!! Robert is een topper!! behulpzaam en geduldig. Alles wordt perfect uitgelegd!! Van mij nog 5 extra sterren

Abderrahim Riani

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Jassin Riani

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Mo. Seven

star
star
star
star
star

Zeer degelijke opleiding gegeven door een lesgever vol ervaring en passie voor het vak. Ik kom zeker nog terug voor de praktijkopleiding.

Sandy Beckham

star
star
star
star
star

Top school voor het vaarbewijs! Dit jaar had ik de moed hervat om opnieuw les te volgen, maar deze keer bij cruisetops met als resultaat: geslaagd! Dankjewel aan al de lesgevers zowel op de boot als in de klas. Ik kan jullie organisatie alleen maar 5 sterren geven, maar voor mij zoveel meer waard! Vandaag ook met veel zorg mijn internationaal vaarbewijs ontvangen, dankjewel Nicole, en sorry voor de vele mails! Jullie zijn de max!!!

Nick Vlierberghen

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Bert van Opstal

star
star
star
star
star

Mijn eerste bootje aangekocht via Robbert. Bedankt voor je hulp en deskundig advies. Mijn vrouw en ik tellen al af om weer te kunnen varen. Ik ga zeker veel reclame voor jullie maken! Jullie zijn TOP !!!

Ketje

star
star
star
star
star

Zeer degelijke opleiding (beperkt en algemeen vaarbewijs), met vele tips and tricks van een ervaren lesgever! De materie wordt inzichtelijk en begrijpelijk uitgelegd, ook voor mensen die absoluut geen ervaring hebben (zoals wij). Een aanrader!

Maddi DP en Medhi

star
star
star
star
star

Eindelijk mijn vaarbewijs dankzij de goede zorgen van Nicole die me super heeft geholpen met alle administratie. Robert heeft heel veel geduld en legt alles supergoed en begrijpelijk uit. Ik was dan ook meteen geslaagd voor mijn theoretisch examen. Ik kijk al uit naar de praktijklessen in april 2021.

Gilles Gimoda

star
star
star
star
star

Toporganisatie die je de perfecte begeleiding geeft! De volledige leerstof wordt doorgenomen op een aangename manier.

Marleen Van Riet

star
star
star
star
star

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Jens De Meester

star
star
star
star
star

Fantastische charterervaring op de Franse Riviera! Echte aanrader voor een dagje God-in-Frankrijk gevoel.

Luc Christiaens

star
star
star
star
star

Super.. Zeker een aanrader..

Samantha Cansse

star
star
star
star
star

Het was gewoon super...een topper..

Danny van Leeuwe

star
star
star
star
star

5-sterren organisatie! Van begin tot eind. Van administratie tot de lessen. Van theorie tot praktijk. Aanrader als je je vaarbewijs wil behalen met zeer veel slaagkans!

Leroy Victor

star
star
star
star
star

De cursus Algemeen vaarbewijs was zeer leerrijk en werd op een aangename manier gegeven. De groep was niet te groot zodat de docent ook iedereen persoonlijk goed kon bijstaan bij eventuele problemen bij de oefeningen. Ik kijk al uit naar de praktijk dag in april.

Alex Bridts

star
star
star
star
star

Verwacht u aan een uitstekende cursus en begeleiding van een gepassioneerde lesgever met tonnen ervaring. Top !

Michaël Vastenaeken

star
star
star
star
star

Gewoon schitterende nooit aflatende en prompte service en ondersteuning. Degelijke opleidingen, een venster op een nieuwe wereld!

Koen Wouters

star
star
star
star
star

Topopleiding theorie en vaaropleidingen! Hartelijk dank. Beste prijs en topservice, advies,dossierbehandeling, aanvragen, opvolging, dikke pluim voor jullie!! Vanwege het ganse Costa Zela team die hebben genoten bij jullie van de lessen en nu van ons vaarbewijs. Veel dank Nancy en Marleen

Nancy Beirnaert

star
star
star
star
star

Zeker een aanrader! Praktijk is een leuke, ontspannende en leerrijke dag! Fijne instructeur met veel kennis en geduld om iets uit te leggen of voor te doen.

Caro Verschraeven

star
star
star
star
star

Zelden zo’n uitstekende service gekregen, van a tot z maar zelfs ook na de opleiding, een absolute aanrader, bedankt !

Greg Opdenakker raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 6 augustus

star
star
star
star
star

De praktijk dag was een super ervaring. Door de professionele begeleiding en de leuke groep heb ik de kans gekregen om veel bij te leren over het varen met een motorboot. Een dikke pluim voor jullie instructeur!

Dylan Verdickt raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan.

star
star
star
star
star

Condor Caguna TOP !

Condor Caguna

star
star
star
star
star

Koen Wouters Topteam!

Koen Wouters

star
star
star
star
star

Olivier Vrancken Praktijkopleiding gehad op 20/6/2020. Het was een zeer leuke en leerrijke ervaring , met een geduldige en zeer deskundige begeleider Christophe, zonder druk of stress. Het materiaal was ook picobello. voor mij een echte aanrader. Mss nog is een herhalingslesje meepikken..

Olivier Vrancken

star
star
star
star
star

Annelies Vanhoucke raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 19 december 2019 ·

Wij kregen een privé opleiding in beperkte groep van Robert. De lessen werden op een aangename manier gegeven en in het boek staat alle nodige info om te slagen voor het beperkt en algemeen stuurbrevet. Week na opleiding het examen gedaan en geslaagd: bedankt !!!

Annelies Vanhoucke

star
star
star
star
star

Tamara Van Autgaerden raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 30 maart 2019 ·

snelle en correcte service. alles word heel goed uitgelegd. praktijk opleiding was top !

Tamara Van Autgaerden

star
star
star
star
star

Ingrid Neuckens raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 2 april 2019 ·

Net geslaagd voor algemeen stuurbrevet! Dankuwel aan Robert!

Ingrid Neuckens

star
star
star
star
star

Koen De Geyter raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 26 april 2019 ·

Geslaagd voor GMDSS-GOC na fantastische opleiding door lesgever Eddy!

Koen De Geyter

star
star
star
star
star

Gunther Quide raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 10 mei 2019 ·

Super goede opleidingen voor een correcte prijs. Je krijgt zelfs meer dan waarvoor je betaald. Top team

Gunther Quide

star
star
star
star
star

Jürgen De Winter raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 23 juni 2019 ·

Super gezellige en leerrijke dag gehad met Bart De Meyer! Een echte aanrader!!

Jürgen De Winter

star
star
star
star
star

Wendy Verheyen raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 17 juli 2019 ·

Met de familie en vrienden een zeer fijne praktijkopleiding van Bart gehad die ons een fantastische dag heeft bezorgd .Een toppertje in zijn vak . Ook de theorie was fantastisch , 3 daagjes prive in onze tuin , wat wil je nog meer ? Robert heeft met veel geduld ons heel wat bijgeleerd , hij had zijn handen vol met zijn 10 studenten

Wendy Verheyen

star
star
star
star
star

Vicky Willaert raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 17 september 2019.

Superdagje praktijkles gehad van Bart! Heel veel geleerd! zeer aangename, rustige en geduldige lesgever! Die me ook aanmoedigde als het niet meteen lukte! Ondertussen zijn ook de theorielessen afgelopen. En ook dit kan ik alleen maar aanbevelen! Robert is een zeer goede lesgever die alles op een heel aangename en duidelijke manier uitlegt. Hij maakt voor iedereen voldoende tijd. En ook bijkomende vragen worden nadien zeer snel beantwoord. Zeer tevreden!

Vicky Willaert

star
star
star
star
star

Brahim El Marchouhi raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 23 maart 2019 ·

Een super toffe gezellige opleiding gehad met een heel vriendelijke ervaren instructeur met veel geduld een aanrader bedankt robert

Brahim El Marchouhi

star
star
star
star
star

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Bram Vandenboom

star
star
star
star
star

Kevin Dom raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 24 maart 2019 ·

Théorie en praktijkles allebei super top. Zeer professioneel en gemoedelijk. Ook het eerste telefonische contact was fantastisch met Nicole, zij wist echt waar ze over sprak en enkele minuten later zat de mail al in onze mailbox. Wij kunnen deze vaarschool ten zeerste aanbevelen, je krijgt echt waar voor je geld en zouden er zo opnieuw voor kiezen. Toffe sfeer aan boord, kortom absolute aanrader!!!

Kevin Dom

star
star
star
star
star

Timo Van Heirzeele raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 24 maart 2019 ·

zeer goede opleiding gehad leuke sfeer leuke begeleiders aanboord zeker een aanrader

Timo Van Heirzeele

star
star
star
star
star

Bart Védévee raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 30 maart 2019 ·

Praktijkopleiding van 6h was super! Veel zelf kunnen varen en alle deelnemers leren alle manoeuvres tot het vlot lukt. Ook aangename lesgever.

Bart Védévee

star
star
star
star
star

Evelien Pilate raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 18 mei 2019 ·

Praktijk varen met lesgever Bart Cruisetops, een aanrader voor iedereen die wil leren varen ⚓️

Evelien Pilate

star
star
star
star
star

Kristof Cornelis raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 23 juni 2019 ·

de praktijkopleiding overtrof alle verwachtingen! we deden de opleiding als koppel, waarbij rekening gehouden werd met de rolverdeling schipper matroos. Alle manoeuvres uitgebreid kunnen oefenen. Twee sluizen genomen, eentje voor de pleziervaart en de andere mee tussen de beroepsvaart. prima en heel enthousiaste uitleg!

Kristof Cornelis

star
star
star
star
star

Alexandra Dominte raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 30 juni 2019 ·

We hebben vandaag met de familie een zeer leuke en leerrijke dag gehad! Bart zijn geduldigheid en enthousiasme liet ons erg op ons gemak voelen en al onze vragen werden beantwoord! Zalig! Bedankt!!

Alexandra Dominte

star
star
star
star
star

Thibault Deweerdt raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 2 juli 2019 ·

Topleiding praktijk gekregen van Bart! Fantastische dag gehad vol informatie en plezier, zeker aan te raden aan iedereen die het vaarbewijs wil behalen!

Thibault Deweerdt

star
star
star
star
star

Ben Van de Weyer raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 21 augustus 2019 ·

Super goede opleiding gekregen zowel de theorie als de praktijk. Robert geeft de theorie en doet dit op een zeer gemoedelijke manier, waarbij heel veel blijft hangen. Op dezelfde gemoedelijke manier wordt de praktijk gegeven, Bart heeft dat super gedaan met veel geduld en duidelijke uitleg. Bij deze kan ik dan ook melden dat we van de 1e keer geslaagd zijn voor zowel beperkt als algemeens stuurbrevet, wat zonder de opleiding niet gelukt zou zijn. Bedankt Robert, Bart en Nicole voor de professionele begeleiding. Super gedaan.

Ben Van de Weyer

star
star
star
star
star

Esmee Meyer raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 27 augustus 2019 ·

Ik heb een fantastische ervaring beleefd met cruisetops. De theorie lessen voor de vaaropleiding, waren heel duidelijk. Men hielp ook goed bij vragen die er niet begrepen werden, met veel geduld. De lesgever was enorm aangenaam, lief, en mee levend voor je te helpen voor er van de eerste keer een geslaagd examen af te kunnen leggen. De Praktijkdag mag zeker niet vergeten worden, deze werd gegeven door Bart, hij kent een enorme liefde voor varen. Hij legt alles met veel liefde en geduld uit. Voor de middag hebben we ergens gezellig aangemeerd en daar onze lunch gegeten. Ik heb er enorm van genoten en raad deze organisatie zeker aan!

Esmee Meyer

star
star
star
star
star

Peter Vranckx raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 5 oktober 2019 ·

Fantastische dag praktijkopleiding achter de rug vandaag ! Superinstructeur Bart en een kleine groep, dat is een combinatie die maakt dat je op het einde van de dag het gevoel hebt één en ander in de vingers te hebben. Hier is het niet "kijk maar hoe ik het doe", maar : vaar zelf ! Thanks ! (en nu nog de theorie)

Peter Vranckx

star
star
star
star
star

Sylvie Baix raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 27 november 2019 ·

Mijn man en ik zijn allebei geslaagd op het examen beperkt en aanvullend. Mede dankzij de duidelijke theorielessen van Robert. We kijken uit naar de praktijklessen in de lente

Sylvie Baix

star
star
star
star
star

Condor Caguna raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 25 januari 2019 ·

Waar passie en beleving centraal staan ...

Condor Caguna

star
star
star
star
star

Hakim BA raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 3 september 2018 ·

Voorbije zondag van een professionele opleiding genoten. Met dank aan top instructeur Robert. Fantastische team!

Hakim BA

star
star
star
star
star

Ashley Van de Paer raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 7 september 2018 ·

merci voor topdag op het water! echt super! tot de volgende keer

Ashley Van de Paer

star
star
star
star
star

Marc Truyens raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 14 oktober 2018 ·

Top team, veel geleerd op korte tijd

Marc Truyens

star
star
star
star
star

Jill Van Bruyssel raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 21 oktober 2018 ·

Zeer leuke dag gehad tijden de praktijkopleiding.. leuke boot goede uitleg!! Attest zat volgende dag al in de mailbox. Kan niet beter!! Bedankt Robert! Grtjs, Dimitri

Jill Van Bruyssel

star
star
star
star
star

Tom Peeters raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 22 november 2018 ·

Top dag op het water gehad en een saaie leerstof van de theorie deskundig en amusant gegeven door Robert. kan dit bedrijf alleen maar aanraden. Doe zo voort Cruisetops en tot op het water.

Tom Peeters

star
star
star
star
star

Mien Van Craen raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 2 september 2018 ·

Het is moeilijk om cruisetops te omschrijven in woorden, deze UNIEKE en GEWELDIGE ervaring zal ik niet snel vergeten! Robert en Nicole zijn gewoon super mensen die je met passie alle kneepjes van het vak op een rustige en aangename manier leren kennen. Super geduldig, en geven je alle vertrouwen mee. Kortom, wil je een goede kapitein worden? KIES CRUISETOPS!!

Mien Van Craen

star
star
star
star
star

Sabine Benoit Delcour Logé heeft Cruisetops - Vaaropleiding & Charter beoordeeld — 5 sterren 23 juli 2018 ·

Zeer fijne en leerrijke ervaring met een rustige en ervaren instructeur (Robert) we kunnen cruisetops aan iedereen aanbevelen en het is zeker zijn prijs waard. wij komen zeker nog eens terug voor een familie uitje.

Sabine Benoit Delcour Logé

star
star
star
star
star

Benoit Mortier heeft Cruisetops - Vaaropleiding & Charter beoordeeld — 5 sterren 17 juli 2018 ·

Benoit Mortier

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x