Testimonials

Onze cursisten aan het woord:

Lees hier hoe zij ons hebben ervaren en wat hun indrukken zijn over onze aanpak.

star
star
star
star
star

Zelden zo’n uitstekende service gekregen, van a tot z maar zelfs ook na de opleiding, een absolute aanrader, bedankt !

Greg Opdenakker raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 6 augustus

star
star
star
star
star

De praktijk dag was een super ervaring. Door de professionele begeleiding en de leuke groep heb ik de kans gekregen om veel bij te leren over het varen met een motorboot. Een dikke pluim voor jullie instructeur!

Dylan Verdickt raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan.

star
star
star
star
star

Condor Caguna TOP !

Condor Caguna

star
star
star
star
star

Koen Wouters Topteam!

Koen Wouters

star
star
star
star
star

Olivier Vrancken Praktijkopleiding gehad op 20/6/2020. Het was een zeer leuke en leerrijke ervaring , met een geduldige en zeer deskundige begeleider Christophe, zonder druk of stress. Het materiaal was ook picobello. voor mij een echte aanrader. Mss nog is een herhalingslesje meepikken..

Olivier Vrancken

star
star
star
star
star

Annelies Vanhoucke raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 19 december 2019 ·

Wij kregen een privé opleiding in beperkte groep van Robert. De lessen werden op een aangename manier gegeven en in het boek staat alle nodige info om te slagen voor het beperkt en algemeen stuurbrevet. Week na opleiding het examen gedaan en geslaagd: bedankt !!!

Annelies Vanhoucke

star
star
star
star
star

Tamara Van Autgaerden raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 30 maart 2019 ·

snelle en correcte service. alles word heel goed uitgelegd. praktijk opleiding was top !

Tamara Van Autgaerden

star
star
star
star
star

Ingrid Neuckens raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 2 april 2019 ·

Net geslaagd voor algemeen stuurbrevet! Dankuwel aan Robert!

Ingrid Neuckens

star
star
star
star
star

Koen De Geyter raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 26 april 2019 ·

Geslaagd voor GMDSS-GOC na fantastische opleiding door lesgever Eddy!

Koen De Geyter

star
star
star
star
star

Gunther Quide raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 10 mei 2019 ·

Super goede opleidingen voor een correcte prijs. Je krijgt zelfs meer dan waarvoor je betaald. Top team

Gunther Quide

star
star
star
star
star

Jürgen De Winter raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 23 juni 2019 ·

Super gezellige en leerrijke dag gehad met Bart De Meyer! Een echte aanrader!!

Jürgen De Winter

star
star
star
star
star

Wendy Verheyen raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 17 juli 2019 ·

Met de familie en vrienden een zeer fijne praktijkopleiding van Bart gehad die ons een fantastische dag heeft bezorgd .Een toppertje in zijn vak . Ook de theorie was fantastisch , 3 daagjes prive in onze tuin , wat wil je nog meer ? Robert heeft met veel geduld ons heel wat bijgeleerd , hij had zijn handen vol met zijn 10 studenten

Wendy Verheyen

star
star
star
star
star

Vicky Willaert raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 17 september 2019.

Superdagje praktijkles gehad van Bart! Heel veel geleerd! zeer aangename, rustige en geduldige lesgever! Die me ook aanmoedigde als het niet meteen lukte! Ondertussen zijn ook de theorielessen afgelopen. En ook dit kan ik alleen maar aanbevelen! Robert is een zeer goede lesgever die alles op een heel aangename en duidelijke manier uitlegt. Hij maakt voor iedereen voldoende tijd. En ook bijkomende vragen worden nadien zeer snel beantwoord. Zeer tevreden!

Vicky Willaert

star
star
star
star
star

Brahim El Marchouhi raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 23 maart 2019 ·

Een super toffe gezellige opleiding gehad met een heel vriendelijke ervaren instructeur met veel geduld een aanrader bedankt robert

Brahim El Marchouhi

star
star
star
star
star

Kevin Dom raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 24 maart 2019 ·

Théorie en praktijkles allebei super top. Zeer professioneel en gemoedelijk. Ook het eerste telefonische contact was fantastisch met Nicole, zij wist echt waar ze over sprak en enkele minuten later zat de mail al in onze mailbox. Wij kunnen deze vaarschool ten zeerste aanbevelen, je krijgt echt waar voor je geld en zouden er zo opnieuw voor kiezen. Toffe sfeer aan boord, kortom absolute aanrader!!!

Kevin Dom

star
star
star
star
star

Timo Van Heirzeele raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 24 maart 2019 ·

zeer goede opleiding gehad leuke sfeer leuke begeleiders aanboord zeker een aanrader

Timo Van Heirzeele

star
star
star
star
star

Bart Védévee raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 30 maart 2019 ·

Praktijkopleiding van 6h was super! Veel zelf kunnen varen en alle deelnemers leren alle manoeuvres tot het vlot lukt. Ook aangename lesgever.

Bart Védévee

star
star
star
star
star

Evelien Pilate raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 18 mei 2019 ·

Praktijk varen met lesgever Bart Cruisetops, een aanrader voor iedereen die wil leren varen ⚓️

Evelien Pilate

star
star
star
star
star

Kristof Cornelis raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 23 juni 2019 ·

de praktijkopleiding overtrof alle verwachtingen! we deden de opleiding als koppel, waarbij rekening gehouden werd met de rolverdeling schipper matroos. Alle manoeuvres uitgebreid kunnen oefenen. Twee sluizen genomen, eentje voor de pleziervaart en de andere mee tussen de beroepsvaart. prima en heel enthousiaste uitleg!

Kristof Cornelis

star
star
star
star
star

Alexandra Dominte raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 30 juni 2019 ·

We hebben vandaag met de familie een zeer leuke en leerrijke dag gehad! Bart zijn geduldigheid en enthousiasme liet ons erg op ons gemak voelen en al onze vragen werden beantwoord! Zalig! Bedankt!!

Alexandra Dominte

star
star
star
star
star

Thibault Deweerdt raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 2 juli 2019 ·

Topleiding praktijk gekregen van Bart! Fantastische dag gehad vol informatie en plezier, zeker aan te raden aan iedereen die het vaarbewijs wil behalen!

Thibault Deweerdt

star
star
star
star
star

Ben Van de Weyer raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 21 augustus 2019 ·

Super goede opleiding gekregen zowel de theorie als de praktijk. Robert geeft de theorie en doet dit op een zeer gemoedelijke manier, waarbij heel veel blijft hangen. Op dezelfde gemoedelijke manier wordt de praktijk gegeven, Bart heeft dat super gedaan met veel geduld en duidelijke uitleg. Bij deze kan ik dan ook melden dat we van de 1e keer geslaagd zijn voor zowel beperkt als algemeens stuurbrevet, wat zonder de opleiding niet gelukt zou zijn. Bedankt Robert, Bart en Nicole voor de professionele begeleiding. Super gedaan.

Ben Van de Weyer

star
star
star
star
star

Esmee Meyer raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 27 augustus 2019 ·

Ik heb een fantastische ervaring beleefd met cruisetops. De theorie lessen voor de vaaropleiding, waren heel duidelijk. Men hielp ook goed bij vragen die er niet begrepen werden, met veel geduld. De lesgever was enorm aangenaam, lief, en mee levend voor je te helpen voor er van de eerste keer een geslaagd examen af te kunnen leggen. De Praktijkdag mag zeker niet vergeten worden, deze werd gegeven door Bart, hij kent een enorme liefde voor varen. Hij legt alles met veel liefde en geduld uit. Voor de middag hebben we ergens gezellig aangemeerd en daar onze lunch gegeten. Ik heb er enorm van genoten en raad deze organisatie zeker aan!

Esmee Meyer

star
star
star
star
star

Peter Vranckx raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 5 oktober 2019 ·

Fantastische dag praktijkopleiding achter de rug vandaag ! Superinstructeur Bart en een kleine groep, dat is een combinatie die maakt dat je op het einde van de dag het gevoel hebt één en ander in de vingers te hebben. Hier is het niet "kijk maar hoe ik het doe", maar : vaar zelf ! Thanks ! (en nu nog de theorie)

Peter Vranckx

star
star
star
star
star

Sylvie Baix raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 27 november 2019 ·

Mijn man en ik zijn allebei geslaagd op het examen beperkt en aanvullend. Mede dankzij de duidelijke theorielessen van Robert. We kijken uit naar de praktijklessen in de lente

Sylvie Baix

star
star
star
star
star

Condor Caguna raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 25 januari 2019 ·

Waar passie en beleving centraal staan ...

Condor Caguna

star
star
star
star
star

Hakim BA raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 3 september 2018 ·

Voorbije zondag van een professionele opleiding genoten. Met dank aan top instructeur Robert. Fantastische team!

Hakim BA

star
star
star
star
star

Ashley Van de Paer raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 7 september 2018 ·

merci voor topdag op het water! echt super! tot de volgende keer

Ashley Van de Paer

star
star
star
star
star

Marc Truyens raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 14 oktober 2018 ·

Top team, veel geleerd op korte tijd

Marc Truyens

star
star
star
star
star

Jill Van Bruyssel raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 21 oktober 2018 ·

Zeer leuke dag gehad tijden de praktijkopleiding.. leuke boot goede uitleg!! Attest zat volgende dag al in de mailbox. Kan niet beter!! Bedankt Robert! Grtjs, Dimitri

Jill Van Bruyssel

star
star
star
star
star

Tom Peeters raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 22 november 2018 ·

Top dag op het water gehad en een saaie leerstof van de theorie deskundig en amusant gegeven door Robert. kan dit bedrijf alleen maar aanraden. Doe zo voort Cruisetops en tot op het water.

Tom Peeters

star
star
star
star
star

Mien Van Craen raadt Cruisetops - Vaaropleiding & Charter aan. 2 september 2018 ·

Het is moeilijk om cruisetops te omschrijven in woorden, deze UNIEKE en GEWELDIGE ervaring zal ik niet snel vergeten! Robert en Nicole zijn gewoon super mensen die je met passie alle kneepjes van het vak op een rustige en aangename manier leren kennen. Super geduldig, en geven je alle vertrouwen mee. Kortom, wil je een goede kapitein worden? KIES CRUISETOPS!!

Mien Van Craen

star
star
star
star
star

Sabine Benoit Delcour Logé heeft Cruisetops - Vaaropleiding & Charter beoordeeld — 5 sterren 23 juli 2018 ·

Zeer fijne en leerrijke ervaring met een rustige en ervaren instructeur (Robert) we kunnen cruisetops aan iedereen aanbevelen en het is zeker zijn prijs waard. wij komen zeker nog eens terug voor een familie uitje.

Sabine Benoit Delcour Logé

star
star
star
star
star

Benoit Mortier heeft Cruisetops - Vaaropleiding & Charter beoordeeld — 5 sterren 17 juli 2018 ·

Benoit Mortier

Testimonials

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x