CadeaubonDankzij de unieke huisstijl van Cruisetops.be kan je rekenen op een originele cadeaubon in een mooie en stijlvolle verpakking. Echt iets voor een feest!
Je kan zelf het bedrag bepalen dat je wil schenken.

Doe eens een opleiding cadeau!

Onze leergidsen of online training voor een vaaropleiding zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.
Geslaagde feesten beginnen met een cadeaubon van Cruisetops.be

Er is reeds een cadeaubon vanaf € 10,-

cadeaubonLeergids Belgisch stuurbrevet

Onze leergids voor het Belgisch stuurbrevet is het ideale boek als voorbereiding op het examen voor het behalen van je vaarbewijs.

Leergids stuurbrevet editie 2021!

Het boek is volledig aangepast aan de gewijzigde wetgeving voor de pleziervaart en bevat alle leerstof die dient gekend te zijn voor zowel het beperkt- als het aanvullend, algemeen vaarbewijs.

Onze leergidsen zijn volledig in kleur en uitvoerig geïllustreerd met duidelijke en talrijke foto's uit de praktijk. Prijs inclusief verzending: € 27,95-Onze vraagbaak hoeft niet veel uitleg meer. Deze vraagbaak voor het Belgisch Stuurbrevet is ontstaan in functie van de vereisten voor het slagen in het examen van het stuurbrevet bij de overheid.  

Vraagbaak Belgisch stuurbrevet!

Met zijn bijna 600 vragen uit het echte examen, aangevuld met eigen vragen die het inzicht in de te kennen leerstof duidelijk zullen vergroten, mag dit boek niet ontbreken om je goed voor te bereiden!  

Je uiteindelijke doel is immers: Slagen voor het examen! Prijs inclusief verzending: € 27,95-

cadeaubon vaarbewijsexamen vaarbewijs

Oefen onbeperkt met onze examensimulator voor het Belgisch stuurbrevet vanaf 7 dagen, 14 dagen of een volledige maand!

Examensimulator voor het stuurbrevet

Met onze simulator kan je gedurende de door jouw gekozen periode onbeperkt oefenen met echte examenvragen voor zowel het beperkt- als het algemeen stuurbrevet. Prijs vanaf: € 10,-Verras je geliefde persoon met een exclusief cadeau!
Huur je eigen boot of motorjacht voor een halve dag of een volledige dag. Aangevuld met de juiste hapjes en drankjes volgens jouw wensen, alles kan!

Bootcharter in België, Nederland of aan de Côte d'Azur!

Ontdek ons aanbod aan boten en mogelijkheden. Zo heeft elke boot met zijn specifiek vaargebied datgene om te verrassen met luxe, plezier, rust of net dat tikkeltje adrenaline op het water! Onze boten kan je huren vanaf april tot september.
Tip!
Bij cruisetops.be betaal je geen toeslag voor weekend- of feestdagen!

bootcharterMaak jezelf of geliefde blij met een unieke cadeaubon!
Cadeaubon

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x