Onze troeven zijn jouw garantie!

Je vaarbewijs halen, extra praktijkkennis opdoen of gewoon genieten op het water? Dan kies je toch voor CruiseTops - Vaaropleiding & charter.

insert_emoticon

Beste prijs/kwaliteit garantie

Onze theoretische up-to-date cursus is volledig afgestemd op het examen. Er is reeds een opleiding vanaf €69. Praktijk bieden we aan op nieuwe, goed uitgeruste boten: een snelle motorboot van 8 meter met 300 pk en een motorjacht van 14 meter met flybridge. Echt leren varen kan reeds vanaf €195.

group

Lessen in zeer beperkte groep

Onze theoriecursus gaat van start vanaf 6 deelnemers en wordt beperkt tot 10 - 15 cursisten. Wij staan garant voor individuele begeleiding met voldoende tijd voor vraagstelling en intensief oefenen. Voor de praktijkcursus beperken we de groep tot 4 - 5 deelnemers. Alle cursussen zijn beschikbaar in dag- of avondonderwijs.

show_chart

Flexibiliteit

Ben je beroepsgerelateerd zelden vrij? Wij werken graag samen met jou een aangepast schema uit voor al je theoretische en praktische opleidingen op de dagen en uren die jou het best schikken. Beschik je over een eigen ruimte? Vanaf 6 deelnemers komen wij ter plaatse cursus geven.

forum

Nazorg voor elke cursist

Heb je je examen moeten uitstellen en is het nu allemaal even ver weg? Geen nood, we frissen het graag nog eens samen met je op! Hiervoor organiseren we onze refresh cursussen zowel voor theorie als praktijk. Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk na afloop van je cursus, dan helpen we je graag met je vragen, dat is onze nazorg!

school

Ervaring op het terrein

Door onze jarenlange ervaring, continue bijscholing en als lid van diverse organisaties in de watersport, zijn we als beste geïnformeerd over de veranderende wetgeving. Jouw instructeur Robert behaalde de nodige kwalificaties zoals het Belgisch kustbrevet Yachtman, het internationaal erkende RYA-Yachtmaster en het diploma voor de professionele scheepvaart STCW 200 GT Master.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x